torsdag, augusti 13, 2009

NOLL TVÅ SJU ÅTTA - ITS ON!


Nu jävlar! BLNZ BEATCREW presenterar stolt NOLL TVÅ SJU ÅTTA! Leffe P, MFMB, Delacroix och gästspel av veteranen Ulf Stureson allt på klubben Pluto i Gröndal, Stockholm, den 12 September!

Mer info på NOLL TVÅ SJU ÅTTA HEMSIDAN (sidan fungerar inte som den ska i internet explorer, alla andra webbläsare går bra.).

Vi ses där!

måndag, augusti 10, 2009

NOLL TVÅ SJU ÅTTA



Skriv in det i kalendern, NOLL TVÅ SJU ÅTTA lördagen den 12 September.
Mer info kommer snart! Stay tuned!

tisdag, augusti 04, 2009

Dagens Designtips

Jag surfade nyss runt på de olika designbloggar jag följer och hittade en filmtävling som verkade intressant. Intressant var det, finalistfilmerna är en samling sjukt snygga filmer, fantastiskt coola. Målet med tävlingen är att filmerna på något sätt ska skildra "framtiden", vilket verkar vara synonymt med skitsnygg electro/dubstep-musikvideo. Det är några som möjligtvis inte håller standarden men majoriteten av dem är riktigt jävla bra. När jag kollade runt så såg jag att det även fanns ett svenskt bidrag, från Magnus Engfors.



Mycket stilfull och otroligt välgjord; det är svårt att tänka sig att hela filmen är gjord med en Canon EOS 5D. Stillbilder alltså! När jag sedan skulle kolla upp lite mer om denna Magnus Engfors så gick jag in på engfors.com, vilket jag trodde det stod i slutet av filmen (det skulle vara engsfors.com). Denna adress ledde mig till en blogg av Rikard Engfors, vilket var fel kille. Vilket jag inte märkte. Det var inte lätt att se skillnaden, Rikard Engfors är en grafisk formgivare och stylist m.m. Som jobbat med bl.a melodifestivalen och även som dragartist. Han uppträdde med E-type nu under pridefestivalen! (Det är han/hon som är Dee)


Fan vilken kille! tänkte jag, vilka skillz! Men så insåg jag att det var fel kille, att jag hamnat på fel adress och att den "riktiga" Engforsens hemsida var en helt vanlig opersonlig skittråkig portfoliosite. Tacka vet jag E-type, han skulle aldrig ha en helt vanlig opersonlig skittråkig portfoliosite.

E-type.se