onsdag, mars 10, 2010

MFMB från Babel

Detta är vad som händer när vi spelar in en skiva; massa bra låtar spelas in, när vi har paus från mixningen så repar vi och direkt börjar nya låtar skrivas. En låt var vi tvungna att öppna med i Lördags och självklart klippte Nisse ihop den låten.

Förutom MFMB är det Anton Collinder på rytmgitarr och Nisse Axman som VJ.

Ta för er!



/J

torsdag, mars 04, 2010

ITS A SHOWDOWN

Häromdagen insåg jag att det inte har skrivits något om Things In My Pockets nya album här på bloggen, min ursäkt är att jag är grumpy för att jag inte fått nån skiva även fast jag gjorde omslaget (Anton!). För övrigt spelar Anton live som en tok nuförtiden, är ni i Stockholm så kika på hans myspace efter datum.

Ladda ner TIMPS album "Attempts to run away" härifrån nu!

I helgen blir det MFMBshowdown på TRICKS/TRICKS/TRICKS @ Babel i Malmö. Jag pallrar mig ner dit och drar till med lite "VJande" (spelar videoprojektioner), vilken kommer bli en jävla show med tanke på att Babel har den bästa projektor+duk vi haft hittills. Eventuellt gästar även Anton Collinder från Pretty Whores på gitarr. Om det blir så kommer vi vara sju pers som peppar på scen, det kommer bli riktigt nice. Efter MFMB så blippar technowizzet Andreas Tilliander massa ljud, kom dit och peppa allan!

Nästa torsdag är det Beatcrewmöte i hufvudstaden, får se om det skapas några briljanta planer.