onsdag, juli 27, 2011

Det händer i Bollnäs!

Nu börjar Juli lida mot sitt slut och värmen kommer snart att börja avta. En av höjdpunkterna ur BBC-ögon denna sommar skulle ha varit MF/MB/'s spelning på Arvikafestivalen. Men tyvärr som nog de flesta vet blev det ju ingen Arvikafestival i år. Personligen tycker jag, och säkert många andra inom BBC, ett detta var hemskt tragiskt. Inte bara för att MF/MB/'s spelning inte blev av utan för att det är en festival som betytt så mycket i våra liv, i varje fall mitt. På Arvikafestivalen blev man kär i att vara på festival, andra kärlekar hittades, enorm vänskap föddes och en massa fantastiska minnen skapades. Så därför vill jag passa på att säga att jag verkligen hoppas att Arvikafestivalen kommer att kunna ta sig igenom detta och fortsätta att leva. Men vi fick i alla fall se en fantastisk spelning med MF/MB/ på Sommar! samma helg som Arvika skulle ha varit.

Men nog om vad som varit och vad som kunde ha varit! Ännu är två av sommarens absoluta höjdpunkter kvar! Båda dessa kommer att ske hemma i kära kära Bollnäs och under samma vecka. Det första som kommer att hända är att MF/MB/ och Leffe P spelar tillsammans på det nya kulturhuset i Bollnäs den 18:e Augusti. Detta är MF/MB/'s första spelning i Bollnäs på jättejättelänge och Leffe P's reunion-spelning efter uppehållet på 1.5 år! Därför kommer nog detta att bli en extremt lyckad kväll med grym musik i en fantastisk lokal. Biljetter kan köpas här.

Redan Lördagen den 20:e händer nästa höjdpunkt! Hem till Byn festivalen! Detta är en festival som anordnas av goda vänner till BBC och kommer att hållas i Västerby i Rengsjö och där spelar inga mindre än Anna Järvinen, Ulf Stureson som gästas av ingen mindre än Magnus Carlson (weeping willows), med flera. Jag tror att detta kommer bli riktigt grymt med bra musik och fint folk omsvept av Rengsjös vackra natur. Läs mer och köp biljetter här!

Hoppas att vi ses i Augusti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar