onsdag, februari 11, 2009

BLNZ BEATCREW-BLOGGEN

Vi i Blnz Beatcrew börjar härmed året med att stolt presentera vår nya blogg.
Denna blogg kommer att vara samlingspunkten för BBC, härifrån kan man nå till alla banden och även komma åt de andra grenarna (design & film), vi kommer såklart även att blogga om saker mer eller mindre relaterade till vår BBC.
De som kommer att blogga här är några av våra mest skiftligt och filosofiskt begåvade medlemmar: David Norman aka futurebiblehero (Leffe P & Wireless Cabless), Sebastian Hedberg aka Disco D Is Dead (MFMB & Private Stash), Erik Lundin ordf i bbc (Leffe P) , Nisse Axman v.ordf aka axmanproductions.com (Leffe P, ITF, Wireless Cables, FOREST & V-dogg), Simon Jansson (Delacroix) och Joakim Lindberg (MFMB & Jackie).

2008 har varit ett sjukt bra år för BBC, framgångarna och framstegen har varit många. Mer om det föregående året kommer i senare inlägg. 09 började med ett årsmöte à la BBC på McDonalds vid medborgarplatsen (se bild). För att få tag på mer pengar för att arrangera tillställningar m.m så kommer 09 inledas med att BBC blir en legitimerad förening, detta kommer inte betyda några som helst hämningar i vårt sätt att leva, bara att det kommer bli sjukt mycket enklare att arrangera saker och att få bidrag = cashflow.

På årsmötet planerades de olika projekt/events vi tänkt genomföra detta år.
Först och främst så kommer det att släppas en BBC-skiva, en samling av det nyaste och bästa från BBCs ensemble, den kommer att bli klar den sista mars, den obligatoriska releasefesten för skivan planerades också. Inför sommaren har vi hittils två arrangemang planerade, först en tillställning i lite mindre skala med ett par mindre band och senare så kommer såklart även Blnz Beatcrew-festivalen äga rum, där vi då krämar på med all kraft BBC har att komma med. Utöver dessa händelser så har vi en hel del småprojekt på gång som vi kommer skriva mer om framöver. Nästan samtliga band i beatcrewet har nytt material på gång, så håll ögonen öppna och håll er uppdaterade på bloggen, ett smidigt sätt att hålla koll är att prenumerera på bloggens inlägg med hjälp av RSS-feed (klicka på den gula rss-knappen till höger eller här).

Vi har stora planer för 09. Det kommer bli episkt.

/ BLNZ BEATCREW @ årsmöte #1 - 2009
(På bilden från vänster. Övre rad: Erik Nilsson, Nisse Axman v.ordf, Daniel Nilsson, Victor Nilsson, David Norman, Sebastian Hedberg sekreterare. Nedre rad: Anders Öhlén, Christine Björk, Erik Lundin ordf, Mattias Fredin kassör, Anton Swärdhagen, Jocke Lindberg.)

1 kommentar:

  1. katastrof! Varför är inte DJ Natan Porslin alias El Coto af Mekk My Day med? Han är bollnäs personifierad i Stockholmskretsar. katastrof!

    SvaraRadera