fredag, mars 06, 2009

Då var det upp till Jackie.


Att detta är en blogg är väl inget nytt. Men att det inte skrivs något här är kanske mer förvånansvärt. Men fukta intet, kamrater, räddningen är här.

Det är mycket som händer (kanske inte på bloggen, men i verkliga livet). BBC's samlingsskiva är på gång, en samlingsskiva där ett urval av BBC's främsta låtar att läggas. Håll er uppdaterade för mer information om försäljning och dylikt!

Det händer även en del på MFMB-fronten: Vinylsläpp hos skivbolaget La Bulle Sonore (myspace.com/labullesonore) i Paris/Avignon (ja, FRANKRIKE) kommer att äga rum i slutet av mars. Vinylen kommer att innehålla både Heat Like This och The Fine Detail, på vars en sida såklart. Förutom släppet i Frankrike, så kommer även ett släpp i vårt kära Svea Rike att äga rum. Bolaget heter Pitch9 (myspace.com/pitch9promotion) och än så länge är antalet skivor är reducerade till 100 ex (satsningen kommer att ligga vid MP3-försäljning istället).

Många nya spelningar är bokade, men än så länge är många av dessa datum "hemliga". Här kommer ni att kunna se MFMB under den närmaste tiden:
12 mar 2009  Club Misf*ts @ Redrum, Helsinki, Finland
13 mar 2009 Club Raw @ Klubi (Ilta), Turku (Åbo), Finland
14 mar 2009 Hang The DJ @ Klubi, Tampere, Finland
18 mar 2009 Micro @ Babel, Malmö
21 mar 2009 Huset i Magstraede, Köpenhamn
21 maj 2009 Klubb Svanen @ Jazzhuset, Göteborg


Våra bundsförvanter Leffe P har erövrat Stockholm och kommer att spela på Fight Club (fight-club.se) Stampen den 8/4-09. Insläpp 19.30 (åldersgräns 18). Kontakta Leffe P för att köpa biljetter till reducerat pris, och samtidigt stödja dem! Det kommer att kosta 60kr, annars blir det 80kr i dörren. MISSA INTE!


Slutligen så håller Jackie på med en super-sexy-in-your-face-dänga som snart läggs upp här på BBC-bloggen för nedladdning.


UT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar