onsdag, november 11, 2009

We're still alive

Det var längesen någon såg eller hörde något från The Illegal Trading Federation, vi gör inte så mycket väsen ifrån oss, men vi är här det lovar jag. ITF skuggas lite av att alla medlemmar har andra band i full gång (MFMB, Leffe P och V-Dogg) plus att vi bor i fyra helt olika städer på helt olika platser i landet, så det blir lite knivigt, men vi lyckas ändå hålla ihop det rätt bra.

Vi håller just nu på att repa in nya låtar och jobbar med vår nya EP "Eternity Saturday" som kommer innehålla 3-4 nya låtar t.ex That low som vi släppte på myspace för ett bra tag sen. Soundet är lite mognare, lite mörkare och lite poppigare än tidigare.

Det kommer bli spännande.

Förhoppningsvis kommer vi att spela på BBC's närmaste fest som kommer äga rum på annandag jul i Bollnäs! Mer info om Julfesten kommer snart, men skriv redan nu upp BBC-partay på annandagen i kalendern.

En liten uppdate från ITF alltså, ses på annandan!
/Nisse, Victor, Daniel, Walter

2 kommentarer:

  1. Vad trevligt att ITF ska spela i Bollnäs! Vi (läs den jävla arrangörsföreningen) håller just nu på att iordningställa en rock/nisch-disco-klubb i gamla mejeriföreningens lokaler. Det kommer att bli väldigt snyggt och väldigt populärt (med hänsyn till vår konkurrens). Det ser ut som ett slakteri ur silent hill. Hur som helst filosoferade vi kring att "gagea" dit er i ITF någon gång. När Inmoria, Lucy 7 eller något annat dödsbud inte spelar. Men trevligt! Lycka till med planeringen.
    / Felix

    SvaraRadera
  2. Ja det kommer bli riktigt bra Felix! Dra dit svag-Viktor och alla ni känner! Att spela i ett slakteri ur silent hill passar oss i ITF som handen i handsken, say the word och casha vår reseersättning så är vi där!

    Om något av dödsbuden måste spela så kan vi ju göra en schysst mash-up, inmoria feat ITF, det tror jag hårt på.

    SvaraRadera