onsdag, januari 06, 2010

BBC blickar bakåt och framåt

Nu är det alltså ett nytt år med nya möjligheter. Men ännu ska vi inte glömma det föregående året och vad som hände under det. Vi i BBC skapade klubben 0278 som vi nu arrangerat två gånger. Den första på Pluto i Stockholm under september och den andra, Christmas Mayhem, i hemstaden Bollnäs och Baptistkyrkan under Annandagen. Det senare har vi knappt hunnit smälta efter den fantastiska kvällen. Det kom väldigt mycket folk, det bjöds på högklassiga spelningar och en grönjävlig fest som höll vad vi lovat och var igång ända till klockan slog 6:oo. TIMP bjöd på finsång och harmonisk electropop som alltid och ITF fick igång draget med gamla klassiker och nya köttiga hits understödda av en älskad strobber som senare under kvällen var igång mer än vad den var avknäppt! (ett par bilder från kvällen finns på facebook) Vi tackar er alla som stöttat oss under året och lovar att 2010 kommer att bli ännu bättre!

Nytt år som sagt och nu kommer de utlovade filmerna från 0278 på Pluto att komma ut en efter en. Den första filmen att presenteras är Leffe P med låten Silvärräven. Kolla, minns tillbaka och njut!

Alla filmer från Pluto och fler kommer ni kunna hitta på våra kanaler på Vimeo, Youtube och såklart även på vår Facebook-fanpage.Vad som kommer hända under 2010 är det ännu ingen som vet. Men vi lovar att det kommer hända saker! God fortsättning och vi ses under det nya året.

/Mattias

1 kommentar:

  1. Bra filmat och en skön påminnelse om en skitkul kväll. Hoppas att Leffe P kan återuppstå i någon form, de behövs för ett bättre Sverige!

    SvaraRadera