tisdag, maj 12, 2009

My heart is clapping for you, so i can't söva om nätterna

Såja, BLNZ Beatcrew sprider sig i det Svenska riket såsom ny demokrati och Pokemon en gång gjorde. Det arbete vi gjort för att marknadsföra Bollnäs indieliv börjar ge frukt. Om ni vill ta del av "Åshöjden" fenomenet BLNZ Beatcrew så bege er till följande platser:

Things in my pocket
28/5 Stampen, Sthlm.

MFMB
21/5 Jazzhuset, Göteborg.
30/5 Pop Dakar, Sthlm.
9/7 Hultsfredsfestivalen - Våra sjunknabåtfetischter i MFMB avnjuter en stor hype i Finland och åker tillbaka för att spela på en fet festival där i September. Kniven-Kosken-Bastu Så att säga.

Leffe P
23/5 Ev. Kungen, Sandviken.
30/5 Internationell Dansfestival, Viksjöfors.
13/6 Festival Världen, Bollnäs.
18/6 Midsommar 09 Förfesten, Lenninge.
Och glöm inte att fortsätta rösta på Leffe i radiogävleborgs musikpristopplista så att de kan fortsätta att driva kriget mot gävleemo och nu även prettorockare länet över. Rösta här http://www.sr.se/cgi-bin/gavleborg/program/index.asp?ProgramID=3288

Delacroix
22/5 Nalen, Sthlm.
23/5 Pluto, Gröndal Sthlm.
29/5 Democrazy, Sthlm.

Private Stash
27/5 Debaser, Malmö.

Qken
19/6 Kronprinsessans Bröllop, Sthlm.

Och nu till det viktigaste av alla eventen. Imorgon 13/5 intar BBC klubb Håll ihopBonden bar i Sthlm. V-Dogg spelar och Sebastian & Natan (BBC/MMD) Dj:ar det blir sjukt fett, gratis är det också tillåme.

I egenskap av ordförande så vill jag passa på att redogöra för det senaste styrelsmötet vi hade inom BBC. Där diskuterade vi statusen på vår kommande samlingsskiva och kom fram till att färdigställandet börjar närma sig. Vi planerade den uppkommande BBC-Festivalen och firade att vi äntligen är en laglig organisation/förening, jag kan också avslöja att det diskuterades en del om det "lilla" eventet vi ska genomföra som kanske kommer att äga rum i Sthlm i höst.

Slutligen måste jag bara ta en chans att förundras över syntharnas flört med Tyskland som nu har gått lite överstyr, Elegant Machinery - Chilla för fan, satsa på musiken

http://www.etc.se/blogg/18063/daerfoer-mar-jag-daligt-naer-jag-lyssnar-pa-elegant-machinery


Till alla schonnar som inte har en spänn jobba hårt min vän för cashen kommer sen.
Till alla ni som har para knas - full gas i varje fas för cashen dom tas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar