tisdag, mars 24, 2009

Dags Nu

Som egenskap av Ordförande måste jag påpeka att trots den ekonomiska kristiden så står BBC fast de andra faller. En samlingsskiva är som sagt under produktion och alla band går från klarhet till klarhet när de bidrar till den landsplåga BBC nu har blivit. Chekka in nya Delacroix låten 70 arms här till höger så förstår ni vad jag menar. Kolla även upp den nya Carbon Parlour remixen av MFMBs The Tune On här.

I Bollnäs händer det dock inte mycket på indie scenen (som jag vet om) så jag vill härmed passa på att uppmana alla ynglingar kvar där hemma att gärna uppmärksamma BBC på att ni finns, varför inte dunka in en Mp3:a till oss så vi kan fortsätta att fortplanta oss i stan. En artist som jag anser komma som en jordfräs på gräsmatta är Knarkligan , med sin hit Krez låter de som ett 17 årigt lite halvpackat Prodigy, något som jag feeetdiggar. Man vet inte riktigt vilka som är bakom Knarkligan men de har sina egna beskyddare i bondemaffian Hallen Rebels.

En tråkig sak som hänt i Bollnäs är den plötsliga konkursen hos en av de finaste kulinariska etablissemangen vi hade. Mamma Mos, Så mycket mer än en korvkiosk.

Slutligen måste jag påpeka att de band som Anton Swärdhagen visade för mig vid 15 års ålder och sedan har kommit betytt en hel del släpper nytt imorrn. Jag har under hela mitt liv formats av Tomas Öbergs fullaskåneskrik och Conny Nimmersjöös apansikte, och; ja jag avgudar Bob Hund av någon anledning och 6 år senare så kan jag inte sluta fascineras av de trötta skånegubbarna.

Hang it on the left side, that´s the Crip side

5 kommentarer:

 1. ehh..mitt band kommer från gävle men min mor bor ute i söderhamn, gills det?

  SvaraRadera
 2. Fair enough, vi kan väl få höra.
  Skicka en Mp3:a till eriklundin1@hotmail.com eller skicka myspacelänk

  SvaraRadera
 3. Luddes favorit på alla plan27 mars 2009 04:57

  Gendish fett

  SvaraRadera
 4. Mamma Magnus31 mars 2009 11:08

  BBC sessions! När kommer den?

  SvaraRadera