onsdag, mars 18, 2009

En seriös stämpel

Man kan ju inte kalla denna nystartade BLNZ Beatcrew blogg för väluppdaterad. 2 inlägg på totalt 5 veckor är inte en produktiv siffra. Problemet ligger antagligen i att bloggen har fått en för seriös stämpel, vi som skriver här är rädda för att det vi skriver inte ska vara tillräckligt relevant för BBC.

Så därför spräcker jag härmed bubblan av seriositet på Beatcrewbloggen med att presentera mitt senaste internetfynd, iDAFT.
Använd tangentbordet eller musen för att spela upp delar av sången till "Harder, Better, Faster, Stronger", timmar av glädje för ett Daftfan, eller kanske 10-15 minuter iallafall, dock helt klart en riktig mysstundsoptimerare. Internetfynd är inget som ska bli ett frekvent återkommande bloggämne, men när man hittar nått så klockrent som detta så känns det berättigat.

För att ändå lyckas få in lite BBC-relevans på även detta inlägg så vill jag påminna er alla om att rösta på Anton Swärdhagens (Things in my pocket) tv-framträdande på Eftersnacks musiktävling i SVT, gå in på Eftersnack på svt.se och rösta på Antons låt "In the distance", gå längst ner på sidan för att se Antons framträdande.

Jag måste också pusha för att se "Matt B and the Freaks" med deras låt "Give me a woman" som hittas på samma sida. Gävleborg i sitt esse.

4 kommentarer:

 1. blire Beatcrew festival i år också?

  SvaraRadera
 2. OM det blir! Vi håller på och planerar för den redan nu. Den kommer hållas nån gång i Juli.

  SvaraRadera
 3. Fan va bra! Då kommer jag dirr som de säger i valbo

  SvaraRadera
 4. Fan vad roligt iDrum va! Man blir ju som tonåring på nytt.

  SvaraRadera