lördag, september 26, 2009

Hon gör det igen!

Alltid när en Smulan (från mfmb) ska bestämma vilken musik som ska spelas så vet alla vad som kommer.. något crappy punkband från typ israel som snubblar över instrumenten eller ett Devo-inspirerat new-wave band som släppte ett kassett 81.
Men! Då och då kommer hon med riktiga guldkorn som man aldrig hade hittat om hon inte hade varit sån nörd och det är vi glada för!

Det hon denna gång visade mig var detta fantastiska punkband från Reykavik vars frontman påminner om en blanding av Gabi Delgado (DAF) och Victor Nilsson.
Och hur gammal kan dom vara? Eftersom dom är från Island och spelar punk så är det häller inte omöjligt att börja tänka på Kreml high. Boi boi!
Klippet kommer tydligen från en dokumentärfilm från 82 som har sitt fokus på Isländska post punk/new wave band, kolla även upp klippen med bandet Þeyr som också är helt fantastiska./J

6 kommentarer:

 1. haha, "något crappy punkband från typ israel som snubblar över instrumenten"!!!

  jag älskar dig!!!

  SvaraRadera
 2. vilken jävla kärlek jag känner

  SvaraRadera
 3. jävlar i min låda! underbart, och jag älskar hans dans!

  SvaraRadera
 4. Hallå eller! Islandslovers. Smul och Jonte blev tipsade men har kanske glömt, och det går ju inte att stava till heller, men länka funkar! Om man trycker på Snigel. Tryck på Snigel(!).

  SvaraRadera
 5. Justja, det framgår i texten att de inte är adolflovers, mer anti.

  SvaraRadera
 6. peyr!!! vi alla älskar dom! det var faktiskt via rudolf klippet som vi hittade resten

  SvaraRadera