tisdag, september 15, 2009

TOTAL SUCCESS

Foto Peter Axman, Ljusnan

Nu har det gått tre dagar sen den totala succén Noll två sju åtta, kvällen blev så sjukt fet, så mycket underbart folk, så mycket bra band, så mycket dans, så mycket svett och så mycket hjärta. Vi vill passa på att tacka alla som kom och köttade under kvällen och även tusen tack till alla utomstående som hjälpte till med filmning, fotografering, försäljning av demos och tejpande av lysrör och blå plast, även stort tack till personalen på Pluto som gjorde jobbet med arrangemanget till en fröjd.

För er ledsna själar som inte lyckades komma i lördags så finns det räddning, vi filmade nämligen hela kvällen med 4 st kameror och spelade in ljud från mixerbordet och från mickar vi hade monterade i taket. 0278 "the movie" kommer bli riktigt bra, releasedatum för filmen återkommer vi med snart! Bilder från kvällen kommer mycket snart!

Noll Två Sju Åtta kommer såklart att återkomma, var och när vet vi inte än. Men nästa gång kommer det satsas mer på de elektroniska akterna i BBC, kanske The Illegal Trading Federation, Things In My Pocket, V-Dogg eller kanske Private Stash vi får se vad som händer. Mer info om det kommer så småningom.

Som en extra efterpepp och en pre-pepp inför nästa arr så bjuder vi på en ny remix som föll bort från DJbåset i lördags, Things in my pockets smokn hot technoremix av kultbandet Traste och superstararnas "Pengar".
Ladda ner "Jävla sopa" i mp3-listan till höger.

/Ordf. Axman, Lundin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar